NYHET! IRONMANDISTANS 2021

Nu tar Borås Triathlon sats mot 2021!

Och vi gör det med att lansera en riktig pangnyhet.

2021 års tävling, den 29;e maj, kommer också att erbjuda en IRONMANDISTANS!

Vår IRONMANDISTANS ger alla er som nu inte får plats i Kalmar eller på andra Ironmantävlingar, möjligheten att träna mot och fullfölja en hel Ironmandistans-tävling!

Vi ligger dessutom tidigt nog i schemat att man kan köra vår Ironmandistans och ytterligare en senare under sommaren, om man så önskar.

Vi kommer att ha delvis nya banor till nästa år, för samtliga distanser, och all information kommer att uppdateras löpande under den kommande veckan.

Anmälan till vår Ironmandistans är nu öppen. Fram till den 15 november kostar anmälan 2795 kronor och därefter ordinarie pris som är 3495 kronor.

Anmäler man sig till vår Ironmandistans innan den 15 november är man också med och tävlar om några riktiga toppenpriser, bland annat en Colting Borssén-lägervecka på Playitas (värde cirka 13000 kr) samt ett CB Simcamp i Borås (värde 6000 kr).

Schemat för vår eventhelg 2021 blir nu att vi smygstartar Borås Triathlon på fredagseftermiddagen den 28 maj med Sprintdistans Motion samt vår Kids Run. Exakta tider kommer vi att specificera senare. På lördagen 29 maj genomför vi hel och halv Ironmandistans. Söndagen den 30 maj är Borås Swimrun över två distanser.

Har du redan en startplats till Borås Triathlon som blivit flyttad från 2020, och vill uppgradera den till en hel ironmandistans, läs under > Anmälan för hur du går tillväga. Även ni som uppgraderar er plats före den 15 november är självklart då med och tävlar om priserna.