Vår bästa eventhelg någonsin!

Nu har vi landat lite efter helgens eventhelg 3-5 juni. Vilka underbara dagar vi hade på Almenäs! Runt 800 tävlande på sex olika distanser eller lopp under de tre dagarna. Från fredag eftermiddag med Kids Wild Run och Sprinttriathlon, lördagen med hel och halv Ironmandistans och så söndagen med Borås Swimrun över två distanser.

Vi är djupt tacksamma, glada och stolta över hur fint tävlingarna förlöpte och hur mycket glädje och passion vi såg hos alla våra deltagare. Responsen efteråt har varit överväldigande och vi kan konstatera att det blev precis så bra som vi hade hoppats. Vi har ett alldeles makalöst team av frivilliga, funktionärer och partners som alla bidrar till att hålla den höga kvalitet som vi strävar efter.

Vi har mängder med fina bilder från de olika loppen och de är alla fria att använda. Tagga gärna den fotografen som finns angiven innan respektive bildmapp. Ni hittar länk till alla bildmappar nedan. Där hittar ni också länkar till helgens alla resultat.

Här följer ett axplock av alla de kommentarer som vi fått in från våra deltagare:

”Tack för sådant härligt event! Det är så mycket glädje som ni, alla funktionärer och arrangörer sprider till oss deltagare. Det är ett sjukt jobbigt event men så himla gött att få möjligheten att delta och genomföra det. ”Alp de Borås” sätter sina spår:)” -Pär

”Sjukt härligt event, tack för allt!
-Stina

”TACK till alla funktionärer under denna vackra dag. Ni är så underbara och tack till Jonas för ditt engagemang, all kärlek och omtanke du har för alla. Vi ses nästa år.
-Silje

”En stor eloge till alla fantastiska funktionärer. Aldrig upplevt en sådan pepp någonsin. Tack Jonas för ditt brinnande engagemang i var och ens prestation. Ni gjorde att jag log mig igenom tävlingen. Som om det inte vore nog hade ni också jordens bästa after race-buffet!”
-Jill

”Borås Swimrun. Kanske Sveriges bäst arrangerade swimrunlopp!
-Magnus

”Tack Borås Swimrun! Vilket fantastiskt race! Världens bästa väder, obeskrivligt vacker och omväxlande bana och natur, det hände ständigt något nytt på banan som fick tiden att kännas som den gick så fort fast vi var ute i 5 timmar och 33 min. Superproffsigt arrangemang från A till Ö. Härlig service och personal.”
-Carmen

Bilder

Fotografer Johan Valkonen och Jojje Borssén.

Resultat

Kommer inom kort även att finnas under fliken resultat här på hemsidan.

Ej återlämnade chip

Om du råkat få med dig ditt chip hem och vill undvika den kostnad det innebär vid ej återlämnade chip. Lägg det på lådan och skicka till adressen nedan samt maila malin@colting.se och meddela att det är gjort.

Est mika:timing AB

Tryckarevägen 16

434 37 Kungsbacka

Kids Wild Run