Anmäl dig här

 

För info om tävlingslicens, läs på Svenska Triathlons hemsida.

Observera att anmälan är bindande. Inga återbetalningar görs. Vi rekommenderar Folksams motionsloppsförsäkring eller försäkringen Startklar.

Efter 12 september sker efteranmälan till tävlingsledningen på info@colting.se
Efteranmälda kommer inte att synas i startlistan.

Förklaring av de olika klasserna

  • Motionsklass är typiskt för nybörjaren och kräver vare sig tävlingslicens eller klubbtillhörighet. I motionsklass delas inga priser ut till de som kommer först i klassen.
  • Seniorklass är tävlingsklass och kräver tävlingslicens och klubbtillhörighet. Priser delas ut till de främsta. Seniorklass är i regel för de tävlande som är upp till 35 år gamla (där mastersklasserna börjar) men om man exempelvis är 42 år gammal och vill vara med och tävla om placeringarna i seniorklassen så väljer man senior istället för master.
  • Masterklass är tävlingsklass och börjar från åldersklass 35-39 och finns sedan i varje respektive åldersklass uppåt i femårsintervaller. Kräver också tävlingslicens och klubbtillhörighet.
  • Juniorklass är tävlingsklass och för de som är under 20 år fyllda. Kräver också tävlingslicens och klubbtillhörighet.

Genom denna anmälan samtycker ni till att vi, Colting Communication AB, kan komma att behandla och spara personuppgifter för kommande kontakt samt med syfte att fullgöra avtal träffande mellan er och Colting Communication AB. Ni samtycker även till digitala nyhetsbrev innehållande information kopplad till er anmälan skickas till er samt godkänner att namn, resultat och foton tagna i tävlingssammanhang kan komma att publiceras i sociala kanaler. Ni godkänner därmed att era personuppgifter behandlas i enlighet med Colting Communication ABs personuppgiftspolicy.