En oförglömlig helg med ett toppenevent

Efter den fantastiska eventhelgen 3-5 juni har vi nu återhämtat oss. Vilka otroliga dagar vi hade! Omkring 800 deltagare i sex olika grenar eller lopp spridda över tre dagar. Det började på fredag eftermiddag med Kids Wild Run och Sprinttriathlon, fortsatte på lördagen med Ironman på hel och halv distans, och avslutades på söndagen med Swimrun i två olika klasser.

Vi är oerhört tacksamma och stolta över hur väl tävlingarna genomfördes och den entusiasm och passion vi såg hos deltagarna. Responsen vi har fått i efterhand har varit överväldigande, och vi kan glatt konstatera att evenemanget blev precis så framgångsrikt som vi hoppats. Vårt fantastiska team av volontärer, funktionärer och samarbetspartners bidrog alla till att hålla evenemangets höga standard.

Vi har en hel del fantastiska bilder från de olika loppen, och alla är fria att använda. Glöm inte att tagga fotografen som anges för varje bildsamling. Länkar till samtliga bildgallerier och resultaten från helgen hittar ni nedan.

Här är några av de många positiva kommentarer vi fått från deltagarna:

”Stefan säger: ’Tack för ett underbart event! Det är så mycket glädje ni sprider till oss deltagare. Trots att det är ett påfrestande event, är det fantastiskt att få delta och genomföra det. “Alp de Borås” lämnar verkligen avtryck :)”

”Lena uttrycker: ’Fantastiskt event, tack för allt!'”

”Sara tackar: ’TACK till alla funktionärer för en underbar dag. Ni är fantastiska. Tack Johan för ditt engagemang och den kärlek och omtanke du visar alla. Vi ses nästa år.'”

”Jenny berömmer: ’En stor eloge till alla fantastiska funktionärer. Aldrig upplevt så mycket pepp någonsin. Tack Johan för ditt brinnande engagemang för varje deltagares prestation. Ni fick mig att le genom hela tävlingen. Och som grädde på moset, världens bästa after race-buffet!'”

”Martin kommenterar: ’Borås Swimrun, kanske Sveriges bäst arrangerade swimrunlopp!'”

”Camilla delar med sig: ’Tack Borås Swimrun för ett fantastiskt lopp! Perfekt väder, en vacker och varierad bana och natur. Tiden flög iväg trots att vi var ute i 5 timmar och 33 minuter. Ett professionellt arrangemang från början till slut. Underbar service och personal.'”

En oförglömlig helg med ett toppenevent
Rulla till toppen